
Målgruppe:
Kurset er tilpasset ansatte i serveringsbransjen, som jobber i restaurant, kantine, kafé, catering, matutsalg eller gatekjøkken. og som håndterer, tilbereder eller serverer mat. Det passer for nyansatte, lærlinger og erfarne medarbeidere som ønsker å sikre eller oppdatere sin hygienekompetanse.
Læringsmål:
Kurset gir en praktisk og grundig innføring i mat- og personlig hygiene, med vekt på forebygging av matbårne sykdommer og etterlevelse av lover og forskrifter. Du lærer om personlig hygiene, temperaturkontroll, trygg matbehandling, krysskontaminering, allergener, dokumentasjon og internkontroll.
Etter endt kurs vil du:
Compend
Compend gjør det enklere å utvikle, dokumentere og dele kompetanse.
Med vår digitale kompetanseplattform får virksomheter tilgang til nettkurs, kompetanseverktøy og automatisk oppfølging.
Vi kombinerer juridisk og pedagogisk fagkunnskap for å sikre at HR, ledelse og ansatte har verktøyene de trenger for å lykkes, i dag og i fremtiden.
Velg ønsket tidspunkt eller send oss en melding dersom du ønsker å melde på flere personer. Vi kontakter deg så snart vi kan for å avtale tidspunkt og annen informasjon vi trenger.