Målgruppe:
Kurset er tilpasset ansatte i serveringsbransjen, som jobber i restaurant, kantine, kafé, catering, matutsalg eller gatekjøkken. og som håndterer, tilbereder eller serverer mat. Det passer for nyansatte, lærlinger og erfarne medarbeidere som ønsker å sikre eller oppdatere sin hygienekompetanse.
Læringsmål:
Kurset gir en praktisk og grundig innføring i mat- og personlig hygiene, med vekt på forebygging av matbårne sykdommer og etterlevelse av lover og forskrifter. Du lærer om personlig hygiene, temperaturkontroll, trygg matbehandling, krysskontaminering, allergener, dokumentasjon og internkontroll.
Etter endt kurs vil du:
Compend er et norskutviklet verktøy for utvikling og dokumentasjon av kompetanse, og leverer i tillegg kurs, webinarer og opplæringsaktiviteter i egen plattform.
Hva skjer når du melder deg på? Jo, da tar vi kontakt med deg for å bekrefte din påmelding, og gi deg nødvendig informasjon. Er det noe du lurer på kan du legge inn en kommentar samtidig, så svarer vi deg så fort vi kan.
Ønsker du å snakke med oss, er vi tilgjengelige både på chat, telefon og e-post via våre kontaktsider.
Når du klikker på påmelding vil et nytt vindu åpnes, og du kommer til en registreringsside hvor du legger inn din informasjon. Du vil motta bekreftelse og invitasjon med link til Teams på den oppgitte e-postadressen.