
Målgruppe
Kurset er rettet mot kvalitets- og hygieneansvarlige, produksjonsledere, internrevisorer, konsulenter, ledelse og andre som skal lede implementering eller revisjon av et styringssystem for mattrygghet (FSMS) i tråd med mattrygghetsstandarder i næringsmiddelindustri, servering, distribusjon og produksjon. Det passer for de som allerede har grunnleggende kunnskap om mattrygghet og ønsker formell kompetanse til å planlegge, implementere og vedlikeholde FSMS i en virksomhet.
Læringsmål
Deltakerne skal få inngående kunnskap om kravene i ISO 22000 og hvordan disse praktisk implementeres i hele organisasjonen. De lærer å utvikle og dokumentere policy, prosedyrer og kontroller knyttet til mattrygghet, risikostyring, overvåking, sporbarhet og kontinuerlig forbedring. De skal også lære å planlegge og lede implementerings-prosessen, identifisere kritiske kontrollpunkter, sikre samsvar med regelverk, og integrere FSMS i organisasjonens struktur og kultur.
Etter endt kurs vil du kunne
Viktig informasjon
Kursbeskrivelsen er et sammendrag av leverandørens beskrivelse. For detaljert informasjon om kurset, se PECB sine nettsider eller last ned detaljert dokumentasjon.
PECB
PECB er et ledende sertifiseringsorgan som jobber for å styrke digital tillit gjennom omfattende opplæring, sertifisering og kursbevisprogrammer på tvers av ulike fagområder. Vi gir fagpersoner muligheten til å utvikle og dokumentere sin kompetanse innen digital sikkerhet og andre spesialområder gjennom sertifiseringsprogrammer i verdensklasse, basert på internasjonalt anerkjente standarder.
Velg ønsket tidspunkt eller send oss en melding dersom du ønsker å melde på flere personer. Vi kontakter deg så snart vi kan for å avtale tidspunkt og annen informasjon vi trenger.