
Målgruppe
Kurset er rettet mot ledere, konsulenter, QA-/mattrygghetsansvarlige, internrevisorer, produksjonsledere, driftspersonell og andre som jobber med matproduksjon, næringsmiddelindustri, distribusjon eller servering, og som ønsker grunnleggende innsikt i styring av mattrygghet. Det passer både for dem som er nye i rollen og de som allerede jobber med mattrygghet, samt medlemmer av team som skal delta i implementering eller vedlikehold av et system for mattrygghet (FSMS).
Læringsmål
Deltakerne skal tilegne seg grunnleggende kunnskap om prinsipper og konsepter for mattrygghetsstyring (Food Safety Management System, FSMS). De skal forstå kravene i ISO 22000 for et FSMS, inkludert policy, ledelsesforpliktelse, operative kontroller, PRP-er (prerequisite programmes), fareanalyse, sporbarhet, overvåking, risikokontroll, ytelsesevaluering og kontinuerlig forbedring. De skal også lære metoder og tilnærminger som kan brukes for å implementere og støtte et FSMS i praksis.
Etter endt kurs vil du kunne
Viktig informasjon
Kursbeskrivelsen er et sammendrag av leverandørens beskrivelse. For detaljert informasjon om kurset, se PECB sine nettsider eller last ned detaljert dokumentasjon.
PECB
PECB er et ledende sertifiseringsorgan som jobber for å styrke digital tillit gjennom omfattende opplæring, sertifisering og kursbevisprogrammer på tvers av ulike fagområder. Vi gir fagpersoner muligheten til å utvikle og dokumentere sin kompetanse innen digital sikkerhet og andre spesialområder gjennom sertifiseringsprogrammer i verdensklasse, basert på internasjonalt anerkjente standarder.
Velg ønsket tidspunkt eller send oss en melding dersom du ønsker å melde på flere personer. Vi kontakter deg så snart vi kan for å avtale tidspunkt og annen informasjon vi trenger.